Projecten

Zo divers als de projecten in ons portfolio, zo divers zijn de mogelijkheden van wat we voor u kunnen realiseren. Hieronder vindt u een kleine impressie van de veelzijdigheid van (Studio) Excel.

Slim margarine afvullen met Unilever

Margarine is al lang niet meer zomaar margarine. Alleen Unilever levert al vijftig soorten margarines met allen hun eigen recept. Dit betekent dat er in de Unilever fabriek in Rotterdam maar liefst 2500 keer per week van recept wordt gewisseld! Bij elk van deze wissels blijven er echter resten margarine achter in de machines.

Bekijk dit project

Veilig varen met MF Shipping Group

Stille wateren, diepe gronden. Zo luidt het spreekwoord, maar er komen veel meer variabelen kijken bij veilig vervoer van vracht over water: snelheid, massa, zoutconcentratie en getijde hebben allemaal invloed op de ligging van een schip.

Bekijk dit project

Fruit op tijd bij de klant met Van Ooijen Citrus

Hoe kan een software tool bijdragen aan de versheid van fruit? Van Ooijen Citrus staat dagelijks voor de uitdaging om fruit van over de hele wereld vers in de supermarkten te krijgen. De consument is kritisch, het product kwetsbaar en de logistiek complex; een kleine vertraging in het proces heeft bijna altijd grote gevolgen.

Bekijk dit project

We spreken graag een keer af