Timemanagement met Outlook

Terug naar overzicht

Heeft u het gevoel dat u Outlook u meer stress oplevert dan dat het u helpt in uw werk? Dan is het tijd om het roer om te gooien met een goed timemanagement systeem!

Iedere dag komt er meer en meer informatie op ons af en al deze informatie moet tijdig worden verwerkt. Mensen kunnen hierdoor het overzicht verliezen in hun Outlook, waardoor het programma tegen ze gaat werken.

Studio Excel leert u in deze cursus hoe u Outlook blijft gebruiken als tool voor een goede time management. We doen dit aan de hand van het beproefde Getting things done systeem, ontwikkeld door David Allen.

Inhoud cursus

Aan de hand van zowel kleine problemen als overkoepelende methodieken leren we u omgaan met het verwerken van grote hoeveelheden informatie (mailverkeer). Dit zorgt bij u persoonlijk voor minder stress en voor uw organisatie dat er effectiever gewerkt wordt. We leren u de grondbeginselen van time management, maar ook de concrete routines die hieruit voortvloeien. U leert:

  • Uw inbox leeg te houden;
  • Overzicht te houden in email die nog afgehandeld moet worden;
  • Afgehandelde email goed te archiveren;

Over Studio Excel

Studio Excel werkt dagelijks met en aan Outlook in talloze branches. Dit geeft ons de mogelijkheid mensen te helpen met eventuele branchespecifieke functies en vragen. Dankzij onze kleinschalige benadering zorgen we namelijk dat u altijd de persoonlijke begeleiding krijgt die u verdient. Daarnaast hebben onze trainers ruime didactische ervaring en weten ze de stof voor iedereen toegankelijk te maken.

Niveau
gemiddeld
Tijdsduur
2 x 3,5 uur
Populariteit
normaal
Leerdoelen
  • Behoud van overzicht
  • Minder stress
  • Meer werkplezier
Prijs
€ 960 per groep (max 8 pers.)
Informatie aanvragen