Outlook basis

Terug naar overzicht

Bent u onbekend met Outlook, maar vereist uw nieuwe functie dat u ermee moet werken? Na deze cursus gaat u vol vertrouwen met Outlook aan de slag.

Ook als u al enige tijd werkt met Outlook kan het slim zijn om eens alle functionaliteiten onder de loep te nemen. Zo werkt u voortaan effectiever en bespaart u veel tijd; Outlook bestaat immers om uw werk simpeler in te richten! Deze cursus brengt overzicht in de functionaliteiten en de mogelijkheden.

Inhoud cursus

We gaan eerst in op de theorie, waarna we de kennis in de praktijk brengen met cases die u zelf kunt aandragen. We behandelen alle aspecten van het versturen en archiveren van e-mails, het gebruiken van de agenda functionaliteit en hoe u berichten snel & effectief terugvinden kan. U leert:

  • Professionele emails opmaken
  • Outlook aanpassen aan je eigen wensen
  • Meerdere agenda’s beheren

Over Studio Excel

Studio Excel werkt dagelijks met en aan Outlook in talloze branches. Dit geeft ons de mogelijkheid mensen te helpen met eventuele branchespecifieke functies en vragen. Dankzij onze kleinschalige benadering zorgen we namelijk dat u altijd de persoonlijke begeleiding krijgt die u verdient. Daarnaast hebben onze trainers ruime didactische ervaring en weten ze de stof voor iedereen toegankelijk te maken.

Niveau
laag
Tijdsduur
4 x 3,5 uur
Populariteit
normaal
Leerdoelen
  • Professionele emails opmaken
  • Outlook aanpassen aan je eigen wensen
  • Meerdere agenda’s beheren
Prijs
€ 1.920 per groep (max 8 pers.)
Informatie aanvragen