Efficiënter werken met Office

Terug naar overzicht

Voor de gevorderde gebruiker is Office is meer dan de som der delen. In deze cursus leert u integraal werken met Office.

Alle programma’s binnen Office werken in essentie hetzelfde. Ze dienen allemaal een andere rol, maar werken volgens dezelfde delers. In deze cursus bieden we u een beter begrip van de bovenliggende structuur van Office. Hierdoor kunt u effectiever werken, gaat u verbanden zien en zult u de afzonderlijke programma’s beter naast elkaar kunnen gebruiken. Deze cursus is bedoeld voor ervaren professionals die slim willen werken aan grote rapporten en baat hebben bij een overview op hun eigen werkzaamheden of dat van anderen.

Inhoud cursus

We leren u functies begrijpen. Dit gaat een stap verder dan enkel het toepassen van functionaliteiten. We gaan in op de theorie, waarna we de kennis in de praktijk brengen met cases die u zelf kunt aandragen. U leert:

  • Koppelingsmogelijkheden tussen Excel, Word en PowerPoint;
  • Het werken met opmaakprofielen;
  • Uitlijnen van documenten, werken met tabellen, beveiligen van documenten etc.
  • Grote rapporten maken;

Over Studio Excel

Studio Excel werkt dagelijks met en aan Office in talloze branches. Dit geeft ons de mogelijkheid mensen te helpen met eventuele branchespecifieke functies en vragen. Dankzij onze kleinschalige benadering zorgen we namelijk dat u altijd de persoonlijke begeleiding krijgt die u verdient. Daarnaast hebben onze trainers ruime didactische ervaring en weten ze de stof voor iedereen toegankelijk te maken.

Niveau
gemiddeld
Tijdsduur
2 x 3,5 uur
Populariteit
laag
Leerdoelen
  • Grote rapporten maken
  • Opmaakprofielen
  • Koppelen Excel en Word
Prijs
€ 960 per groep (max 8 pers.)
Informatie aanvragen