Nieuwe applicatie maken

U overweegt de bouw van een nieuwe Excel applicatie?

Gefeliciteerd! Dit biedt een unieke kans om het ontwikkelproces eens goed onder de loep te nemen, uw team inspraak te laten hebben in het ontwerp en om uw bedrijfsvoering efficiënter in te richten.

Het is ook een kans om te investeren in gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en om het maximale uit Excel te halen. Als specialist kunnen we u hierbij helpen, ook wanneer er gecompliceerde bedrijfprocessen of wiskundige modellen aan uw beoogde applicatie ten grondslag liggen.

Uw partner in Excel oplossingen

Een goede programmeur is tevens een goede consultant. Een nieuwe applicatie ontwikkelen begint immers met een heldere analyse en goed advies. Studio Excel combineert ervaring met affiniteit voor zowel bedrijfsvoering als code, dit maakt dat wij als partner bij het gehele proces betrokken zijn. In een oriënterend gesprek brengen we dit proces in kaart en beantwoorden we graag eventuele vragen van uw kant; laat u verrassen door onze unieke werkwijze!

Een voorbeeld: soms blijkt gedurende de oriëntatiefase dat Excel niet het juiste programma is om uw applicatie in te ontwikkelen, maar dat het beter is om te werken in bijvoorbeeld Access of WPF. Studio Excel heeft ook voor deze programma’s de expertise in huis om u het hele traject uit handen te nemen. Bij welke oplossing kunnen we u helpen?

De voordelen van Studio Excel op een rij

  • Altijd maatwerk
  • Specialist in Excel, Acces en WPF
  • Betrouwbare en betrokken partner
  • Bouwen aan applicaties en oplossingen
  • Alles wat mogelijk is binnen Excel is mogelijk

We spreken graag een keer af